دیگری به این دسته بالا اضافه شده اند، شامل: گل های درخشان، سبز، اقیانوسی / اوزونی، لیمویی یا میوه ای، گورماند / اومامی (با رایحه خوراکی ها یا دسر. هم پای عطرسازی، ساختن ظروف و بطری های عطر آغاز شد. قدیمی ترین بطری عطر شناخته شده به مصریان تعلق دارد. این بطری ها از سنگ و رخام (نوعی سنگ مرمر) ساخته می شدند که عطر را خنک نگاه میداشتند و مایع از آن ها تراوش نمی کرد. در گورهای مصریان، ظروف متعددی یافت شده اند. همچنین بطری های شیشه ای که تاریخ آن ها به قرن پانزدهم قبل از میلاد بازمی گردد. بطری های یافت شده در فلسطین از شیشه هستند و در آن زمان شیشه گران بهاتر از طلا بود. برخی از ظروف عطر نیز از طلا هستند.یونانیان از صنعت سفالگری خود برای ساختن ظروف عطر استفاده کردند. آن ها فلاسک هایی در اشکال مختلف می ساختند و آن ها را با اشکال هندسی، تصویر حیوانات، صحنه هایی از اسطوره یا زندگی روزمره با پیکره نوت پایانی گلی و نوت اولیه ادویه ای سبک مانند نعنا را انتخاب کنید. بادیان رومی هم مکملی عالی برای هر بوی مرکباتی است.عطرهای شرقی مناسب هاردر حالیکه عطر های شرقی میتوانند کمی برای بهار سنگین باشندآنهایی که دارای نوت های ارکیده و چوب سندل و مشک سبک هستند برای استفاده بعدازظهر مناسب اند. از عطرهای شرقی که نت های قوی مانند عنبر دارند به دلیل اینکه میتوانند برای بهار بیش از حد گرم باشند دوری کنید.عطرهای چوبی مناسب بهاروقتی عطر های با پایه چوب را برای بهار انتخاب میکنید به دنبال انتخاب های سبکتر مانند چوب صندل و چوب بلسان بنفش(نوعی اقاقیا) باشید. با اینکه کاج ، صنوبر و سرو کوهی در عطر های زیاد استفاده شده آنها بیشتر مناسب ماههای سردتر هستند تا اینکه در بهار مورد استفاده قرار گیرند.ادویه ای های مناسب بهارعطر های بر پایه ادویه ای زیادی هستند که مناسب استفاده بهاره هستند. وقتی که میخواهید عطری را راهنمایی میکنند. بهطورمعمول رنگ شیشه عطرهای گرم به رنگ صورتی، قرمز و نارنجی است ولی عطرهای سرد بطریهای خاکستری، آبی و سرمهای دارند. در ماههای گرم سال از عطرهای خنک و در ماههای سرد سال از عطرهای گرم استفاده کنید.▪ عطر را از بطری ببویید:اگر شما هنگام خرید عطر در آن را باز میکنید و آن را بو میکنید باید بگوییم که این روش نادرستی برای انتخاب عطر مورد علاقهتان است چون با این روش شما «پیشرایحه» عطر را امتحان میکنید، در حالی که مهمترین قسمت بوی یک عطر «میانرایحه» آن است که پس از چند دقیقه در هوا پخش میشود. میان رایحه تا چند ساعت پس از استعمال عطر دوام میآورد و مشخصه اصلی عطر است. عطر یک «رایحه پایانی» هم دارد و پس از چند ساعت بوی خشک و چرم مانندی که اجزای سنگین و پردوام عطر مانند رزین، کهربا، نعناع هندی و روغن چرب صندل و مواد جنگلی است، از عطر باقی میماند که تا چند روز هم توان نام برد. این روغن ها از سرتاسر جهان فراهم می شوند. چوب سندل که بسیار گران نیز هست از هندوستان، گل های رز از بلغارستان، آفریقای شمالی و فرانسه و ...، نمونه محصولات حیوانی نیز مشک (مشک از غده کوچکیدر نزدیک آلت تناسلی آهوی مشک زای نر) و بیدستر (بیدستر از ترشحات حیوانی شبیه به خز به دست می آید) هستند. از آن جا که تقاضا برای مصرف عصاره ها روز به روز افزایش می یابد، برای همین عطرهای صنعتی به طور روزافزونی جای عطرهای طبیعی را می گیرند.قبل از این که یک عطر الکلی در شیشه بسته بندی و به بازار ارایه شود، باید مدتی نگهداری شود و این زمان به خاطر آن است که اگر چربی و یا نوعی از مواد اولیه در عطر وجود داشته باشد، رسوب داده و جدا شود. این زمان دو ماه به طول می انجامد. عطرهای الکلی بهتر است در ظروف شیشه ای نگهداری شوند و از ورود هوا و نور در آنها جلوگیری شود. ترکیبات دیگری که در عطرها بکار می روند،
بررسی فیلم Pain & Gain[ سه شنبه 19 آبان 1394 ] [ 15:08 ] [ Josh ]