close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی


  • (دو نمونه شاخص آن گل شاهپسند و علف لیمو) و تعداد کمی از آنها هم در میان باستانی ترین مواد عطر سازی در کنارصمغ ها قرار میگیرند . با پیشرفتهای نسبتا اخیری که در زمینه عصاره گیری عطر به وجود آمده گونه های مدرن تری مانند دارابی ، گریپ فروت ، Yuzu و Hassaku هم وارد این صنعت شده اند.اسانس های مرکبات در اکثر مواردبه دلیل حفظ خاصیت تازگی ذاتی شان شدیدا قابل توجه هستند. البته پتیگرین به خاطر اینکه از عصاره گیری شاخه ها و برگهای درخت نارنج توسط بخار بدست می آید یک مورد خاص است.مرکبات که خاصیت طراوت و تازه کننده گی را به عطر ها اضافه میکنند ، به عنوان نوت اولیه در عطر حساب میشوند که بینی هایمان را با لذت غلغلک میدهند . مرکبات برای پاک کردن ذهن یک نفر و ایجاد حس خوشایند و مثبت مفید هستند و هوای ملایمی از پاکی و لطافت را عرضه میکنند . مخصوصا برگاموت که بخش ضروری فرمول کلاسیکی است که برای ادکلن به کار خانواده فرینا و فمینیس، در کلن باقی ماندند و به تولید آب معجزه گر خود ادامه دادند. یکی از اعقاب این خانواده این فرمول را به ویلهلم مولنز فروخت که در سال ۱۷۹۲ مغازه ای در آلمان باز کرد به آدرس: گلوکن گاسه شماره ۴۷۱۱. امروزه این رایجه سنتی معروف به ادوکلن تحت نام ۴۷۱۱ فروخته می شود، که قدیمی ترین و مستمرترین ماده معطر تولید شده است.فرمول دقیق عطرهای تجاری مخفی هستند و حتا اگر هم علنی شوند، چنان پروسه پیچیده ای در تهیه آن ها به کار می رود که این فرمول استفاده چندانی ندارند. روغن اسانس عطر با یک حلال رقیق می شود زیرا روغن غیر رقیق شده چنان ترکیبات فراری دارد که در صورت استفاده به حساسیت و جراحات پوستی یا خراب شدن لباس منجر می شود.متداول ترین ماده حلال روغن عطر، اتانول یا مخلوطی از اتانول و آب است. افزایش ترکیب معطر عطر موجب افزایش شدت بو و ماندگاری آن می شوند. بنابراین، اگر چه غلظت روغن عطر جووانی، یوهان ماریا فارینا بود. وی امروز مدیر عامل این کارخانه است. او می‌گوید: «مهم این است که اصل ادوکلن هموارهیک بو داشته باشد. همانطور که برای تهیه‌ی یک شامپاین شراب‌های مختلف را با هم مخلوط می‌کنند تا یک بوی خاصی رو به دست بیاورند، همین کاررا هم ما با ادوکلن انجام می‌دهیم. اگر محصولی از گیاهان ما بوی دیگری داشته باشد، ما با مخلوط کردن محصولاتی دیگر آن بوی خاص را بدست می‌آوریم.» ادوکلن فرینا پس از آن به دور دنیا می‌رود. تنها افراد ثروتمند بودند که قدرت خرید این عطر را داشتند. یکی از شیشه‌های باریک و سبزرنگ این عطر به اندازه‌ی درآمد هفتگی یک استاد کار ارزش داشت. به پول امروز قیمت آن بیش از هزار یورو است. البته این برای مشتریان ادوکلن فرقی نمی‌کرد: کلمنز آوگوست، سراسقف شهر کلن و صاحب کار کاخ‌های زیادی در منطقه‌ی کلن و بن، هر ماه به خود ودوکلن می‌زد. نه تنها امیرها و پرنس‌های اهل هنر از در نتیجه بازتاب مختلفی داشته باشد. این در اصطلاح علمی یعنی PH و میزان اسیدی بودن یا قلیایی بودن پوست افراد متفاوت است.عطرها چه بویی دارند!؟ ما مجبوریم از همان معیار چشایی برای شناسایی نوع بوی عطر استفاده كنیم: «شیرین»، «تلخ»، «ترش». چند رده‌بندی‌ دیگر مانند انواع رایحه‌ی گل‌ها یا میوه‌ها یا حتی بوی چوب درختان و شكلات و توتون نیز وجود دارد ولی این سه نوع رایحه به اضافه‌ی «سرد» و «گرم» ساده‌ترین معیارهای ما برای شناسایی عطرها هستند. علاوه بر صفات «تند» و «ملایم» شاید بشود صفت‌های «سنگین» یا «سبك» را هم به كار برد. عطر از عصاره غلیظ گل و گیاهان خوشبو درست میشود و بالاترین غلظت را پرفیوم دارد که بوی آن قویترین است و روی پوست بمدت طولانی تر می ماند . ادوپرفیوم تقریبأ نصف تا یک سوم پرفیوم غلظت دارد و به همان نسبت بو و دوام آن کمتر است . ادوتوالت کمتر از نصف ادوپرفیوم غلظت دارد و بوی آن ملایم و

    زیر قابلمه ای Hotman


    امتیاز :
    :: نتیجه : NAN امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0
    تعداد بازدید مطلب : 93

    [ چهارشنبه 11 شهريور 1394 ] [ 18:18 ] [ Josh ]

    .: تعداد کل صفحات 2 :.     صفحه شماره

       

    مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه